Καταδύσεις   

Η υποβρύχια γεωμορφολογία της Πάρου παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Διαθέτει ένα πολύ όμορφο βυθό με πλούσια χλωρίδα, πολλά είδη ψαριών, δελφίνια, σπηλιές, ναυάγια σπάνιας ομορφιάς. Είναι κατάλληλος τόσο για εξερεύνηση όσο και για εκπαιδευτικούς λόγους. Η ορατότητα στο νερό μπορεί να φτάσει και τα 50 μέτρα χαρίζοντας αξέχαστες καταδυτικές εμπειρίες και ιδανικές συνθήκες για τους υποβρύχιους φωτογράφους.

Επίσης φώκιες, δελφίνια αλλά και χελώνες παρατηρούνται κάθε χρόνο, καθώς και πανέμορφα θαλασσινά πουλιά. Τα καταδυτικά σημεία στην Πάρο χαρακτηρίζονται από πλούσια ζωή, ενδιαφέρουσα γεωμορφολογία και, ανάλογα με τον καιρό, εκπληκτική ορατότητα, προσφέροντας ποικίλες και εποικοδομητικές καταδύσεις για όλα τα επίπεδα εκπαίδευσης και για όλα τα ενδιαφέροντα.

Στην Πάρο υπάρχουν πολλές σχολές καταδύσεων στις οποίες μπορείτε να απευθυνθείτε για μαθήματα αλλά και για ενοικίαση καταδυτικού εξοπλισμού. Μία από τις παλιότερες και τις πιο οργανωμένες είναι η X-ta-sea Divers στη Νάουσα. Για περισσότερες πληροφορίες για καταδύσεις στην Πάρο ή για μαθήματα επικοινωνήστε με τους X-ta-sea Divers

Τηλέφωνο: (+30) 22840-51584 (Diving School)
E-mail
: info@paros-diving.gr
Website: www.paros-diving.gr


Comments


Scroll to top